Over Heidi Tijburg

Heidi Tijburg

Ik ben geboren en getogen in Nederland en vind Nederland een fantastisch land. Ik denk dat heel veel Nederlanders zich niet goed meer realiseren in wat voor een mooi land we eigenlijk wel niet leven.

Ik heb de eerste 20 jaar van mijn leven in Groningen gewoond en ben daarna naar het westen van het land verhuisd. Op dit moment woon ik in Nootdorp, in het hart van de Randstad.

Ik ga zelf het liefste in Nederland op vakantie en neem daarbij graag voor lief dat het weer misschien wat minder is. Als je veel in Nederland op vakantie gaat, ontdek je steeds meer en meer leuke plekjes en activiteiten in eigen land. Je hoeft helemaal niet zo ver te reizen om het erg naar je zin te hebben.

Ik probeer de beschrijving van leuke plekjes en mooie steden te combineren met het beschrijven van leuke activiteiten. Als moeder van twee (inmiddels volwassen) kinderen, heb ik heel veel activiteiten voor kinderen met mijn gezin bezocht.

Ik ben ook erg geïnteresseerd in kunst en cultuur en heb al jarenlang een museumjaarkaart waar ik veel gebruik van maak. Ik vind de geschiedenis van Nederland ook enorm interessant en probeer dat ook terug te laten komen in de artikelen.

Als je nog meer over me wilt weten kun je ook mijn LinkedIn profiel bekijken.

Ik hoop dat je Nederland net zo gaat waarderen als ik doe….!