De Leukste Hof Van Saksen Foto’s

Foto van auteur
Laatste update:

Ben je op zoek naar foto’s van Hof van Saksen om een goed beeld te krijgen van dit vakantiepark?

Als je overweegt een keer naar Hof van Saksen te gaan, is het begrijpelijk dat je alvast een beeld wilt hebben van het park voordat je reserveert.

Onze verzameling Hof van Saksen foto’s laat je meerdere kanten van Hof van Saksen en de faciliteiten zien

Wij zijn de afgelopen 15 jaar ongeveer 25 keer naar Hof van Saksen geweest en hebben daar veel foto’s gemaakt. Ik heb in dit artikel deze Hof van Saksen foto’s gebruikt om je een beeld van Hof van Saksen en de omgeving te geven.

Onze verzameling Hof van Saksen foto’s laat je meerdere kanten van Hof van Saksen en de faciliteiten zien en geeft je daardoor een goed beeld wat je op Hof van Saksen kunt verwachten.

Ik hoop dat onze Hof van Saksen foto’s je al een goed beeld van het park en de omgeving van Hof van Saksen geven.

Eén belangrijke tip als je overweegt te reserveren op Hof van Saksen, is dat je vooraf even moet kijken of ze op dat moment ook leuke aanbiedingen hebben.

Hof van Saksen heeft door het jaar heen eigenlijk altijd wel interessante aanbiedingen (aanbiedingen Hof van Saksen) en dat heeft ons de afgelopen jaren al veel geld bespaard.

Hof van Saksen heeft door het jaar heen altijd wel interessante aanbiedingen en dat heeft ons al veel geld bespaard

HOF VAN SAKSEN AANBIEDINGEN

Ik heb in een ander artikel een review van Hof van Saksen gegeven en verwijs je naar dat artikel voor veel uitgebreidere informatie over Hof van Saksen.

Foto’s Vakantiehuisjes Hof Van Saksen

De vakantiehuisjes op Hof van Saksen zijn vrijwel allemaal geïnspireerd op Saksische boerderijen die vroeger in de omgeving gestaan zouden hebben.

Veel van deze vakantiehuisjes hebben rieten daken en sommige zijn ook gelegen aan een lieflijk vennetje.

Niet alle vakantiehuisjes op Hof van Saksen zijn dergelijke twee-onder-één-kap-vakantiehuisjes. Er zijn ook veel langere rijtjes vakantiewoningen, waarvan de tussenwoningen best wel donker zijn.

Je moet daarom eerst op de plattegrond van Hof van Saksen even uitzoeken in welk type huisje en waar op het park je graag zou willen zitten.

Vakantiehuisjes op Hof van Saksen bij het kleine vennetje
Vakantiehuisjes op Hof van Saksen, gelegen aan een vennetje

Mijn advies is om altijd een huisje op nummer te reserveren en dat kan heel eenvoudig op de website van Hof van Saksen als je eenmaal een type vakantiehuisje hebt geselecteerd. Dat wijst zich echt vanzelf.

Een reservering op nummer kost € 50, maar het maakt nogal wat uit in welk huisje je verblijft. Daarom vonden wij het die extra € 50 altijd wel waard.

Als je een huisje reserveert aan de bovenkant van het meertje op Hof van Saksen, heb je ook nog elke avond kans op onderstaande prachtige zonsondergangen.

Huisje 915 is ons favoriete huisje op Hof van Saksen, omdat je daar de mooiste zonsondergangen kunt zien.

Foto’s Voorzieningen Hof Van Saksen

Foto’s Hof Van Saksen Zwembad

Het zwembad in Hof van Saksen is ontzettend groot en heel gevarieerd. Het meest bekend zijn de waanzinnige glijbanen, de grootste en snelste waterglijbanen in Europa.

Je kunt veel meer foto’s van het Hof van Saksen zwembad vinden in een beschrijving van het zwembad, wildwaterbaan en glijbanen van Hof van Saksen.

Het zwembad met de glijbanen is misschien wel de mooiste voorziening op Hof van Saksen, maar beslist niet de enige. Wij zijn zelf ook wel gecharmeerd van het strandje aan het meertje van Hof van Saksen dat (bij mooi weer tenminste) een heel goed alternatief biedt voor het zwembad.

Het luxe hoofdgebouw, de Havezate, ligt ook aan dat meertje, naast het strandje.

Foto’s Andere Faciliteiten Hof Van Saksen

Het hoofdgebouw de Havezate ligt in het midden van het park, maar er is ook nog een ander groot gebouw op Hof van Saksen, de Brink, waar veel speelvoorzieningen voor de kinderen te vinden zijn.

Dat tweede gebouw, de Brink, ligt bij de voormalige hoofdingang aan de Veldweg.

De Harrewar; het indoor speelparadijs op Hof van Saksen
De Harrewar: speelparadijs voor de kleintjes

In dat de Brink vind je het speelparadijs Harrewar voor de kleintjes maar ook voorzieningen als de Bounz, een trampoline springparadijs voor de wat grotere kinderen.

Daarnaast zitten er allerlei knutselacademies waar kinderen ook op regenachtige dagen zich kunnen vermaken (zie foto’s hieronder).

Verder zit er in dit gebouw nog een bowlingbaan, een game hall, een supermarkt en een fietsverhuur.

Het sterke punt van Hof van Saksen is de enorme hoeveelheden voorzieningen, allemaal van zeer hoge kwaliteit.

Sinds kort is er ook een midgetgolfbaan in dit deel van Hof van Saksen.

De midget golfbaan op Hof van Saksen op een mooie zomerdag
De midgetgolfbaan op Hof van Saksen

Foto’s Omgeving Van Hof Van Saksen

Hof van Saksen ligt in Drenthe tussen verschillende fraaie boswachterijen en heidevelden.

De oneindigheid van het Drentse en Groningse landschap is iets dat wij na jaren in de Randstad niet meer zo gewend zijn.

Ook de afwisseling tussen fraaie bossen en heidevelden spreekt ons erg aan.

Voor de kinderen is het Boomkroonpad in de Boswachterij Borger, op 10 minuten rijden van Hof van Saksen, een geweldig leuke activiteit.

Je loopt dan tussen de toppen van de bomen door en krijgt een kijk op het bos die je anders nooit zou hebben.

Er zijn ook nog behoorlijk wat hunebedden in de omgeving van Hof van Saksen te vinden.

Het hunebedcentrum in Borger is zeker de moeite waard om te bezoeken om meer op te steken van onze verre voorgeschiedenis.

Maar boven alles is de omgeving van Hof van Saksen een omgeving met prachtige natuur waar je een heerlijk rustige vakantie kunt doorbrengen en prachtig kunt wandelen in het mooie Drenthe.

Vennetje in de bossen in de omgeving van Hof van Saksen
Lieflijk vennetje in de omgeving van Hof van Saksen
Heidi Tijburg

Hallo, ik ben Heidi en ik ben geboren en getogen in Nederland.

We gaan vrijwel altijd op vakantie in Nederland en ik vind Nederland zo leuk dat ik besloten heb mijn passie te delen.