De Leukste Pieterpad Overnachtingen (Alle Etappes)

Foto van auteur
Laatste update:

Ik heb het Pieterpad met ontzettend veel plezier gelopen en ben nu het Pieterpad aan het fietsen.

Wat me opvalt is dat het best lastig is om elke keer een leuke overnachting langs het Pieterpad te vinden, zeker nu het de laatste jaren veel drukker is geworden op het Pieterpad.

Het is best lastig om leuke Pieterpad overnachtingen te vinden

Ik heb daarom in dit artikel de leukste Pieterpad overnachtingen van alle etappes voor je op een rijtje gezet.

Pieterpad Overnachtingen Tips

Er zijn natuurlijk veel manieren om het Pieterpad te lopen, maar wat ik het meeste hoor is dat mensen of een weekend of een paar dagen Pieterpad gaan wandelen tijdens een vakantie.

Wanneer je een weekend gaat wandelen, heb je vrijwel altijd maar één Pieterpad overnachting nodig, zeker als je de etappes een beetje handig kiest.

Toch is het niet altijd mogelijk om etappes handig te kiezen om het bij één overnachting te laten. Dan kun je natuurlijk kiezen voor een voorovernachting maar dat was niet echt ons ding.

Dat houdt namelijk vaak in dat je op vrijdagavond na het werk nog naar het Pieterpad moet rijden en lange files vanuit de Randstad zijn geen leuk begin van een weekendje wandelen.

Wanneer je een weekend gaat wandelen, heb je vrijwel altijd maar één overnachting nodig, zeker als je de etappes een beetje handig kiest

Daarom kozen wij ervoor om de lastig te bereiken etappes zoals in Noord-Groningen en Zuid-Limburg tijdens een weekje vakantie te lopen en dan met de auto vanuit ons vakantiehuisje naar een etappeplaats te rijden.

Je moet dan natuurlijk wel een dusdanig goede wandelconditie hebben dat je ook echt een paar dagen in één week kunt wandelen. Ik heb in een ander artikel (Is het lopen van het Pieterpad zwaar?) beschreven hoe je kunt inschatten of je dat ook daadwerkelijk aankunt.

Hoe lang?EtappeVerblijf
weekendmakkelijk te bereiken met OV of autoB & B of Hotel
weekmoeilijk te bereiken met OV of autoVakantiepark

Naar schatting lopen nu ± 60.000 wandelaars per jaar het Pieterpad. Het is eigenlijk in alle seizoenen druk geworden en dat zul je ook merken als je probeert een overnachting langs het Pieterpad te boeken.

Ik ben in 2017 begonnen met het Pieterpad lopen en vond het tijdens en na de Coronaperiode echt veel drukker worden.

Bed & Breakfasts voor een weekendovernachting bleken vaak lastiger te boeken, zeker als het weer wat mooier lijkt te worden, en al helemaal in de weekenden.

Mijn advies is daarom om snel te boeken als je een datum in gedachten hebt waarop je een overnachting langs het Pieterpad nodig hebt. Dat is ook één van de tips voor het lopen van het Pieterpad die ik in een ander artikel beschreven heb.

Wij vonden Bed & Breakfasts leuker omdat je vrijwel altijd meer ruimte en privacy hebt dan in een hotel, maar je zult door de drukte niet altijd een leuke Bed & Breakfast langs het Pieterpad kunnen vinden.

Sommige Pieterpad hotels hebben ook leuke terrasjes om aan het einde van een etappe even uit te rusten

Daarom heb ik ook hotels opgenomen in de lijst van suggesties omdat daar toch vaak meer plaats is en sommige hotels ook echt heel handig aan het Pieterpad liggen. Het Brinkhotel in Zuidlaren ligt bijvoorbeeld direct aan het eindpunt en beginpunt van een etappe en kent zelfs een Pieterpad arrangement.

Sommige van deze hotels hebben ook erg leuke terrasjes om aan het einde van de wandeling even te kunen uitrusten. Er zijn echter nog veel meer andere leuke Pieterpad horecagelegenheden om even aan de koffie te gaan of te gaan lunchen.

Trekkershutten passen ook echt bij het Pieterpad en bieden, ruimte, comfort en privacy

Trekkershutten Pieterpad: Tenslotte waren wij ook erg gecharmeerd van natuurhuisjes (natuurhuisje.nl), want daar kun je hele leuke trekkershutten langs het Pieterpad vinden.

Trekkershutten passen ook echt bij het Pieterpad en bieden, ruimte, comfort en privacy.

Het nadeel van deze optie is dat je veel van deze trekkershutten voor minimaal twee nachten moet huren. Wij losten dat op door een trekkershut te zoeken in of dichtbij een Pieterpad etappeplaats, en van daaruit één etappe naar het noorden en één etappe naar het zuiden te lopen.

Goedkoop Overnachten Pieterpad

Een vraag die veel gesteld wordt, is hoe je goedkope Pieterpad overnachtingen vindt.

Als je op zoek bent naar goedkope Pieterpad overnachtingen zijn overnachtingen bij Vrienden op de Fiets en op campings de beste opties.

Vrienden op de fiets is een bij Pieterpad wandelaars populaire mogelijkheid om goedkoop te overnachten en echt heel goedkoop vergeleken met andere overnachtingen.

Overnachten bij een logeeradres van Vrienden op de Fiets kost tegenwoordig € 25,- per persoon per nacht, als je een geldige Vriendenpas hebt.

Een ontbijtje is bij deze prijs inbegrepen. Afhankelijk van de gemeente waar je verblijft, wordt de prijs nog wel verhoogd met de toeristenbelasting.

Wij hoorden ook vaak van andere Pieterpad wandelaars dat overnachtingen bij Vrienden op de Fiets al vol waren

Bij Vrienden op de Fiets moet je het niet erg vinden om bij andere mensen in huis te verblijven met minimale privacy. We hoorden ook vaak van andere Pieterpad wandelaars dat overnachtingen bij Vrienden op de Fiets al vol waren en dat zij veel adressen moesten afbellen om nog een slaapplaats voor de nacht te vinden.

Ik heb ervoor gekozen om geen campings langs het Pieterpad in dit artikel op te nemen, omdat campings slechts een gedeelte van het jaar open zijn.

Mocht er wel behoefte zijn aan een bespreking van campings langs het Pieterpad, dan hoor ik dat graag via [email protected] en kan ik deze bespreken in een volgend artikel op deze website.

Pieterpad Fietsen Overnachten

Sinds enige jaren is het ook mogelijk om het Pieterpad te fietsen en deze Pieterpad fietsers zoeken natuurlijk ook overnachtingen.

De overnachtingen hieronder zijn vrijwel allemaal in Pieterpad etappeplaatsen waar de Pieterpad fietsers ook doorheen fietsen en kunnen overnachten.

Ik heb in een ander artikel op deze website de verschillen tussen het wandelen en fietsen van het Pieterpad beschreven. Dat artikel is misschien interessant voor je als je nog niet zeker bent of het fietsen van het Pieterpad wel iets voor je is.

Pieterpad fietsers komen door dezelfde etappeplaatsen als de Pieterpad wandelaars

Landkaart Van Leuke Pieterpad Overnachtingen

Ik heb de leuke Pieterpad overnachtingen gesplitst in twee delen, parallel aan de Pieterpad wandelgidsen I en II om het zo overzichtelijk mogelijk voor je te houden.

Ik heb deze overnachtingen ook opgenomen in een landkaarten en tabellen zodat je meteen ziet waar je moet zoeken. Als laatste heb ik een link naar alle locaties opgenomen in een lijst, zodat je kunt boeken als je dat wilt.

Ik heb leuke vakantieparken langs het Pieterpad aan het einde van dit artikel besproken.

Je kunt de landkaartjes in dit artikel groter maken door rechtsboven in het kaartje te klikken.

Leuke Pieterpad Overnachtingen I

Ik heb de suggesties voor leuke Pieterpad overnachtingen in de eerste Pieterpad wandelgids in de tabel hieronder op een rijtje gezet.

Linkjes naar deze overnachtingen kun je onder deze tabel vinden.

EtappeplaatsLeuke Pieterpad Overnachtingen
PieterburenWaddenhoes Gastenverblijven, Natuurhuisje Pieterburen
WinsumB&B de Loft 32, B&B de Slaapmuts
GroningenHeel veel B&B’s en Hotels in Groningen
ZuidlarenBrinkhotel, Hotel de Zeegser Duinen
RoldeB&B Gasteren, B&B de Pompstee
SchoonlooHerberg de Loohoeve, De Eurostee, B&B de Deelderij
SleenB&B de Hoefstal, B&B de Driesprong, B&B ons Huusie (Noord-Sleen)
CoevordenBlokhut de Vlinder, Hotel Talens, Kasteel Coevorden
HardenbergNatuurhuisje Ane, B&B Tussen Vecht en Veer
OmmenHotel Wildthout, Hotel Paping, B&B Pieterpad Lemele
HellendoornHotel de Uitkijk, Fletcher Hellendoorn
HoltenHotel Hoog Holten, Hotel Losse Hoes, B&B Plek
Laren B&B Picabella, B&B de Voshaar, 2 leuke natuurhuisjes
VordenHotel de Gravin van Vorden, Hotel Bakker

Overnachten Pieterburen Pieterpad

In Pieterburen ligt Waddenhoes Gastenverblijven vrijwel aan het startpunt/eindpunt van het Pieterpad

In Pieterburen bevindt zich ook een heel leuk natuurhuisje dat heel dichtbij het startpunt van het Pieterpad staat.

Een belangrijk voordeel van dit natuurhuisje is dat je het voor één nacht kunt huren, waardoor het ideaal is voor een voorovernachting want Pieterburen is lastig met OV te bereiken.

Winsum is één van de mooiste dorpjes in Nederland

overnachten Winsum Pieterpad

De B&B Loft 32 en de B&B de Slaapmuts liggen in hetzelfde charmante straatje in het centrum van Winsum, net boven het bruggetje en zijn beide zijn erg leuke Pieterpad overnachtingen.

Vanuit deze B&B’s kun je dan de ene dag de etappe naar Pieterburen lopen en de volgende dag de etappe naar Groningen. Winsum is echt een superleuk stadje.

overnachten Groningen Pieterpad

In de stad Groningen zijn volop Pieterpad overnachtingen in de buurt van het Centraal Station te vinden (Het Centraal Station is het eindpunt/beginpunt van een etappe).

Het Brink Hotel in Zuidlaren ligt aan het begin- en eindpunt van een etappe en heeft een mooi terrasjes naast het hotel
Het Brink Hotel in Zuidlaren

overnachten Zuidlaren Pieterpad

Het Brinkhotel in Zuidlaren aan het eindpunt/beginpunt van een etappe is een ideale overnachting in Zuidlaren voor Pieterpad wandelaars.

Iets onder Zuidlaren ligt Hotel de Zeegser Duinen, vrijwel aan de Pieterpad route in een hele mooie omgeving. Dit hotel ligt wel buiten het dorp maar is wel weer een typische Pieterpad overnachting.

Het Brinkhotel in Zuidlaren ligt aan het eindpunt/beginpunt van een etappe

overnachten Rolde Pieterpad

Onderweg van Zuidlaren naar Rolde wandel je door Gasteren waar Pieterpad wandelaars graag overnachten in de fraaie B&B Gasteren.

In Rolde zelf kun je als Pieterpad wandelaar overnachten in de B&B de Pompstee, dicht bij het eindpunt/startpunt van de Pieterpad etappe in Rolde.

overnachten Schoonloo Pieterpad

Herberg de Loohoeve, De Eurostee en B&B de Deelderij liggen in Schoonloo op een steenworp afstand van het startpunt/eindpunt van een etappe en zijn daardoor alle drie ideale Pieterpad overnachtingen.

Vergeet niet om eerst even uit te puffen in het typische Pieterpad restaurant, eetcafé Hegeman, het eindpunt van de etappe in Schoonloo.

B&B de Hoefstal in Noord-Sleen wordt zeer gewaardeerd door Pieterpad wandelaars

overnachten Sleen Pieterpad

Een paar kilometer ten noorden van Sleen vind je in Noord-Sleen de B&B de Driesprong en de B&B ons Huusie.

B&B de Hoefstal bevindt zich ook in Noord-Sleen en wordt zeer gewaardeerd door Pieterpad wandelaars.

Hotel Talens in Coevorden is een echt Pieterpad hotel

overnachten Coevorden Pieterpad

Mocht je ooit een keer in een kasteel willen slapen, dan kun je je kans grijpen in Kasteel Coevorden.

Hotel Talens in het centrum van Coevorden is echter een prima alternatief om te overnachten in Coevorden en ook echt een Pieterpad hotel.

Iets ten zuiden van Coevorden vind je de fraaie Blokhut de Vlinder met een buitengewoon mooie ligging bij een charmant vijvertje. Dat is echt een supermooi plekje.

overnachten Hardenberg Pieterpad

In Hardenberg ligt één van onze favoriete Pieterpad B&B’s, Tussen Vecht en Veer, eigenlijk een groot en modern appartement, hartstikke nieuw en heel mooi afgewerkt (zelfs een sauna is aanwezig).

Tussen Vecht en Veer ligt op een steenworp afstand van het Pieterpad en krijgt waanzinnig goede recensies van hun gasten. Ikzelf vond het ook een geweldig mooie B&B om te overnachten in Hardenberg.

Overnachten Ommen Pieterpad

Ommen is een geliefd vakantiedorp waar Hotel Wildthout en Hotel & Spa Paping favoriet zijn voor een overnachting onder de Pieterpad wandelaars.

B&B Pieterpad Lemele is een populair alternatief voor een overnachting onder Pieterpad wandelaars, direct aan het Pieterpad gelegen op weg naar Hellendoorn.

Het ligt wel nog een behoorlijk eindje onder Ommen, maar het is echt een supermooie B&B, misschien wel één van de mooiste Pieterpad overnachtingen.

B&B Pieterpad Lemele is een populaire Pieterpad overnachting

Overnachten Hellendoorn Pieterpad

Vlak voor Hellendoorn ligt een recent gerestaureerd natuurhuisje langs het Pieterpad dat alleen van vrijdag t/m zondag te boeken is, ideaal voor een weekendje Pieterpad wandelen.

Landgoed de Uitkijk is een prachtig gelegen hotel in Hellendoorn. Het is misschien wel te mooi voor Pieterpad wandelaars, maar als je toch één keer luxe wilt overnachten langs het Pieterpad, dan moet je echt voor dit hotel gaan.

Een wat typischer Pieterpad hotel is het Fletcher Hotel in Hellendoorn, dat ook stukken dichter bij het eindpunt/startpunt van de etappe in Hellendoorn ligt.

Een wat typischer Pieterpad hotel is het Fletcher hotel in Hellendoorn

Overnachten Holten Pieterpad

Hotel Hoog Holten en Hotel ’t Losse Hoes zijn heel mooi gelegen hotels op de prachtige Holterberg, zodat je een nachtje in echte Pieterpad sferen kunt doorbrengen.

Een heel leuk alternatief om te overnachten in Holten is Appartement Plek in het centrum van Holten, hooggewaardeerd door Pieterpad wandelaars.

Overnachten Laren Pieterpad

B&B Picabella is een prachtig gelegen B&B, net buiten Laren.

B&B de Voshaar vind ik een geweldige Pieterpad overnachting met accomodaties als een Pipowagen, een “hooiberg”, een tiny house en een regulier gastenverblijf. Ontzettend leuk!

Vlak onder Laren ligt een superhandig gelegen natuurhuisje van waaruit de etappes naar Holten en Vorden prima te lopen zijn. Op hetzelfde terrein ligt ook nog een tweede heel charmant natuurhuisje.

Overnachten Vorden Pieterpad

Veel Pieterpad wandelaars zijn heel tevreden over hun overnachting bij Hotel de Gravin van Vorden en Hotel Bakker, niet ver van het startpunt/eindpunt van de etappe in Vorden, bij dat mooie kasteel.

Leuke Pieterpad Overnachtingen II

Dit is het landkaartje met de leukste Pieterpad overnachtingen in wandelgids II

Ik heb de leukste Pieterpad overnachtingen ook per etappeplaats voor je op een rijtje gezet,

EtappeplaatsLeuke Pieterpad Overnachtingen
ZelhemB&B de Silotoren
BraamtB&B Willem & Yvonne, Karels Hotel
Millingen a/d RijnHotel Millingen, B&B Millingen a/d Rijn
GroesbeekB&B Woudzicht, Hotel de Wolfsberg, B&B Rijkzicht
Gennep Hotel de Kroon
VierlingsbeekHerberg Thijssen, B&B Perron 22
SwolgenB&B de Pottenbakker, B&B Gasterie Puur Leven, B&B de Oude Pastorie
VenloHotel American, B&B Villa Anna, gaaf natuurhuisje onder Venlo
SwalmenB&B Slapen en Smullen, B&B de Eppenbeek
MontfortB&B Het Gouden Hert, B&B de Groene Gast, B&B de Meule
SittardHotel de Limbourg, gunstig gelegen natuurhuisje
Strabeek (Valkenburg)Hotel Valkenburg, Hotel de Burghoeve
Pietersberg (Maastricht)Hotel Pastis, Stayokay hostel

Overnachten Zelhem Pieterpad

B&B de Silotoren is een ontzettend gave B&B, direct aan het Pieterpad gelegen, bovenin een voormalige silo, van waaruit je op 16 meter hoogte een prachtig uitzicht hebt. Het appartement is echt supermooi afgewerkt wat je overnachting tot een unieke ervaring zal maken.

Dit is echt één van de mooiste Pieterpad overnachtingen die er zijn.

Overnachten Braamt Pieterpad

Overnachten bij Willem en Yvonne is een B&B in Braamt is één van die Pieterpad overnachtingen, waar je op het internet alleen maar enthousiaste verhalen over leest en waar je eventueel zelfs met de pot kunt mee-eten.

Braamt blijkt ook een echt Pieterpad familiehotel te hebben, Karels Hotel, waar veel Pieterpad wandelaars heel positief over zijn.

Overnachten Millingen a/d Rijn Pieterpad

In Millingen a/d Rijn kunnen Pieterpad wandelaars overnachten in het Hotel Millingen; een typisch Pieterpad hotel in het centrum van Millingen a/d Rijn.

Veel Pieterpad wandelaars hebben ook met veel plezier overnacht in de B&B Millingen aan de Rijn; een B&B dicht bij het veerpontje over de Waal.

Overnachten Groesbeek Pieterpad

B&B Woudzicht is een mooie B&B met meerdere kamers, gelegen aan de rand van Groesbeek, één van de mooiste stukjes Nederland die er te vinden zijn.

Hotel de Wolfsberg is een heel mooi familiehotel dat ook in deze hoek van Groesbeek ligt, echt een heerlijk rustige omgeving om bij te komen van een Pieterpad etappe. Het uitzicht vanaf het terras vind ik echt prachtig.

Overnachten Gennep Pieterpad

Gennep is een heel charmant Limburgs stadje waar je op de historische markt (eindpunt / startpunt van de etappe) een typisch Pieterpad hotel vindt, Hotel de Kroon.

Er zijn veel terrasjes op deze gezellige markt te vinden waardoor je hier een hele leuke avond kunt doorbrengen.

Herberg Thijssen is een bekende Pieterpad overnachting in het centrum van Vierlingsbeek

Overnachten Vierlingsbeek Pieterpad

Herberg Thijssen is een bekende Pieterpad overnachting in het centrum van Vierlingsbeek, dichtbij het startpunt/eindpunt van de etappe in Vierlingsbeek.

B&B Perron 22 is een bij Pieterpad wandelaars heel geliefde B&B in Vierlingsbeek met waanzinnig goede beoordelingen van hun gasten.

Je kunt er eventueel ook eten (table d’hôte) en tegen een geringe vergoeding halen en brengen ze je van en naar het NS station van Vierlingsbeek en andere Pieterpad etappeplaatsen dan Vierlingsbeek.

Overnachten Swolgen Pieterpad

Een paar kilometer boven Swolgen, in Meerlo, vind je B&B de Pottenbakkershoeve, een mooie B&B in een hele mooie rustige omgeving.

B&B Gasterie Puur Leven is waarschijnlijk één van de mooiste Pieterpad overnachtingen die te vinden zijn.

Een andere leuke optie in Swolgen is B&B de Oude Pastorie, heel dicht bij het beginpunt / eindpunt van de etappe in Swolgen.

Overnachten Venlo Pieterpad

Hotel American is een hotel in Venlo, gelegen op een gunstige locatie tussen station en centrum, dichtbij het startpunt / eindpunt van de etappe.

B&B Villa Anna is een B&B in een fraaie villa in een hele mooie wijk in Venlo, net boven het centrum van Venlo.

Als je meer rust zoekt, moet je even doorlopen en vind je een prachtig gelegen Finse Blokhut aan he Pieterpad op echt een supermooie locatie.

Ook B&B de Eppenbeek in Swalmen krijgt waanzinnig goede waarderingen van Pieterpad wandelaars

Overnachten Swalmen Pieterpad

Pieterpad wandelaars zijn allemaal heel enthousiast over een overnachting in de B&B Slapen en Smullen in Swalmen

Ook B&B de Eppenbeek in Swalmen krijgt alleen maar positieve reviews en waanzinnig goede waarderingen van Pieterpad wandelaars.

Overnachten Montfort Pieterpad

B&B het Gouden Hert is een gloednieuwe heel gunstig gelegen B&B in Montfort en ze zijn ook bereid je op te halen of te brengen naar volgende etappeplaatsen, zodat je vanuit hun B&B verschillende etappes kunt lopen.

B&B de Groene Gast wordt ook enorm gewaardeerd en aanbevolen voor een overnachting door veel Pieterpad wandelaars.

B&B de Meule is ook een fraaie B&B in Montfort, waar je eigenlijk alleen maar goede verhalen over hoort.

Hotel de Limbourg is een typisch Pieterpad familiehotel, heel gunstig gelegen aan de prachtige historische markt in Sittard

Overnachten Sittard Pieterpad

Hotel de Limbourg is weer een typisch Pieterpad familiehotel, heel gunstig gelegen aan de prachtige historische markt in Sittard, zodat je meteen aan de Kollenberg (het eerste klimmetje van de dag) kunt beginnen.

Een andere hele goede optie voor een Pieterpad overnachting in Sittard is dit gunstig gelegen natuurhuisje in Sittard, aan de voet van de Kollenberg en op 5 minuten van het centrum.

Overnachten Strabeek (Valkenburg) Pieterpad

Het Mercure Hotel Valkenburg is een mooi modern familiehotel in Valkenburg, vlak bij het startpunt / eindpunt van de etappe in Strabeek.

Het Fletcher Hotel Valkenburg is ook heel gunstig gelegen t.o.v. het startpunt, zodat je de dag erna meteen door de mooie Limburgse heuvels loopt.

Overnachten Maastricht Pieterpad

Hotel Pastis is een vriendelijk kleinschalig familiehotel in Maastricht gelegen aan de voet van de Pietersberg, zodat je meteen kunt instorten als je eindelijk het eindpunt hebt bereikt.

Stayokay hostel is een eenvoudig hotel, maar erg mooi gelegen aan de oevers van de Maas en iets dichter bij het centrum van Maastricht.

De 5 Leukste Vakantieparken Langs Pieterpad

Wij verbleven graag in vakantieparken voor de etappes die voor ons moeilijker te bereiken waren vanuit de Randstad, zoals etappes in Groningen en Zuid-Limburg.

Wij reden dan zelf met de auto en met fietsen achterop naar een etappeplaats, maar je kunt natuurlijk ook (deels) gebruik maken van het OV.

Als je zoekt naar de handigste oplossing voor vervoer, ben je misschien geïnteresseerd in een ander artikel (Handige tips voor vervoer naar en van het Pieterpad) dat ik hierover geschreven heb.

Ik heb ook de 5 leukste vakantieparken voor je op een rijtje gezet zodat je een keuze hebt uit leuke vakantieparken langs het Pieterpad.

VakantieparkGeschikt als uitvalsbasis voor Pieterpad etappes
Natuurdorp SuyderooghPieterburen – Rolde
Hof van SaksenGroningen – Coevorden
Hof van SallandCoevorden – Vorden
StroombroekVorden – Millingen a/d Rijn
De LommerbergenGennep – Pietersberg

Hof van Salland is een charmant vakantieparkje in Hellendoorn, een Pieterpad etappeplaats, en ligt zelfs direct aan het Pieterpad

  • Natuurdorp Suyderoogh is gelegen midden in het Nationaal Park Lauwersmeer en ligt relatief dicht bij Pieterburen. Vanuit dit vakantiepark zijn de meest noordelijke Pieterpad etappes goed bereikbaar.
  • Hof van Saksen ligt vlak onder Rolde, een Pieterpad etappe plaats en is ideaal gelegen om de etappes van Groningen tot Coevorden te lopen. Hof van Saksen is een heel mooi vakantiepark, ons favoriete park van alle hier genoemde vakantieparken.
  • Hof van Salland is een charmant vakantieparkje in Hellendoorn, een Pieterpad etappeplaats, en ligt zelfs direct aan het Pieterpad. Vanuit Hof van Salland zijn de etappes tussen Coevorden en Vorden goed te bereiken.
  • Stroombroek is een vakantiepark in Braamt, ook een Pieterpad etappeplaats, en van waaruit de etappes tussen Vorden en Millingen a/d Rijn goed te bereiken zijn.
  • De Lommerbergen is een leuk vakantiepark in Reuver, van waaruit de Pieterpad etappes in Limburg allemaal goed bereikbaar zijn.

Ik wens je net zoveel plezier met het lopen of fietsen van het Pieterpad als ik heb gehad.

Heidi Tijburg

Hallo, ik ben Heidi en ik ben geboren en getogen in Nederland.

We gaan vrijwel altijd op vakantie in Nederland en ik vind Nederland zo leuk dat ik besloten heb mijn passie te delen.